PARİS’TEKİ “ANGE & DÉCOR” FİRMASI DÜĞÜN VE VAFTİZ FUARI’NDA YENİLİKLERİNİ TANITTI

Fransa’nın Chantilly Hippodrome’nda geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve bu yıl 38’nci kez kapılarını, Gelinlik, Nişanlık, Düğün, Nişan ve Vaftiz gibi gibi geleneksel etkinliklere kapısını açan dini ve ailevi etkinliklerin dekorasyon hazırlayan firmalar tüm yenilikleri bu fuarda sergileme imkanı buldular.
Hippodrome Chantilly’deki düğün ve vaftiz şovu için stand kuranlar arasında geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Hülya & Cemil Yaramış’ın firması “ Ange & Décor “ (Melek ve Dekor) hazırladığı tüm yenilikleri bu son sergiledi. Bu yıl da çok Farklı yenilikleri sunan katılımcılar, Fuarı gezen ziyaretçilere hazırladıkları yenilikleri ve yaratıcılıklarını sundular. Müşteri portföyünün yanı sıra yeni potansiyel müşterilerle iletişime geçip yeniliklerini onlara da gösterip tanıtmaktan çok memnun oldukları görüldü. Fuara katılan firmaların amaçları, gelin ve damatların düğünlerinde hayal ettikleri projeleri gerçekleştirmelerine yardımcı olmak, tavsiyede bulunmak ayrıcalık ve özel bir farklılık ortaya koymalarını sağlamaktı. Bu sektördeki tüm esnaflar ürünlerini sergileme ya da hizmetlerini halka sunma fırsatını bu fuar dolayısıyla gerçekleştirmiş oldular.
Gelinlik ve kostümlerin yaratıcıları, Vaftiz törenleri için hazırlanan etkinlik objeleri, gelin arabası süslenmesi için yapay veya taze çiçekten hazırlanan çelenk gibi prestiji öne çıkaran dekoratif yenilikler ile multimedya uzmanları, bu tür etkinlikler için salonu ışıklandırma ve yemekhane düzeni hazırlama yeteneklerini gösterebildiler. Ayrıca, bu çoğunlukla düğün, nişan ve vaftiz planlamacılarının varlığı ile karakterize edildi.
Düğün ve törenlerin yapıldığı şov gösterisi 28 Ekim 2018 Pazar günü yarış koşu yarışı pistine kurulan standlarında düzenlenen gösteri her yönüyle görülmeye değerdi. Bu kaçırılmaz olay, tek bir yerde ve bir hafta sonunda A’dan Z’ye düğün organizasyonunu düzenlemek için düğün ve nişan, vaftiz gibi geleneksel etkinlik organizasyonu yapacak olanlar için mükemmel bir fırsat oldu.
Dekorasyon üzerine akla gelen her şey mevcuttu. Gelinlik ve kostümlerin tasarımcıları, multimedia üzerinden şov gösterimi hazırlayan uzmanlar, yiyecek içecekler, düğün veya nişan içen vaftiç için hazırlanan bir çok çeşit badem şekiri gibi sembolik objeler, davetler için masa süslemeleri akla gelen tüm yenilikler bu fuarda sergilendi. Her yıl düzenli olarak fuara katılan Ange & Décor firması sahipleri Hülya& Cemil Yaramış çifti yenilikleri görmek ve yeni müşterilerle tanışma açısından son derece etkili bir fuar olduğunu söylediler. Ange & Decor firmasının katıldığı,Düğün,Nişan, ve Vaftiz dekor fuarındaki standına bir bakış