HODRİMEYDAN HABER SİTESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ BELİRLENDİ

Fransa’daki Türklerin haber sitesi Hodrimeydan tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen “ Uluslararası 3. Paris ödüllü Fotoğraf yarışması sonuçlandı. 12 küşilik juri üyesi tarafından 2238 yarışmacının gönderdiği fotoğraflar arasında, daha evvel yayımlamıştık her juri üyesi 20 fotoğraf seçip toplum 240 fotoğrafı hodrimeydan.net haber sitesinde yayımlamıştık. Juri üyelerinin son değerlendirme yayıp dereceye giren 10 fotoğrafı sıraladılar.

Juri üyelerinin sıralamasında da görülüceği üzere, ödüle layık bulunan fotoğraflar böyle belirlendi. Son iki senedir verdiğimiz, prestij ve onur ödülü olarak adlandırdığımız ödülü geçen yıl olduğu gibi bu senede ismine verilen Onur ödülünu veren kişi seçti. Yani Dr. Fıtrat Demir Onger seçip belirledi Onur ödülünü.

Böylelikle Yarışmanın birincisi, Dökümhanede Hayat ismi fotoğrafıyla Volkan Karagülleoğlu, İkinciliği ise “Yollar Kapandı “ ismiyle katıllan Üstün Özen, kazanırken. Üçüncülük ödülünü “Maskeli Dünya “fotağrafıyla yarışmaya katılan Bedrettin Yılmaz’ın fotoğrafı kazandı. Jüri özel ödülünü ise “Çocuk “isimli fotoğrafla yarışmaya katılan Tolga Bölükbaşıoğlu kazanmış oldu. Son iki senedir vermeye başladığımız Prestij veya Onur ödülünü, “Ayrık “ adlı fotoğrafıyla Berdan Baran Sürer kazanmış oldu. Yarışmacılarımızı tebrik eder gelecek yarışmalar için başarılar dileriz.Aşşağıda Jüri üyelerimizin yaptığı son sıralama görüldüğü gibidir. Eşit durumda olan 3 fotoğraf jurinin özel oylaması sonucu böyle oldu.