PARİS’TE ELYSEE TAKSİM STEAK HOUSE RESTORAN AÇILDI

Elysee Taksim Steak House Restoran açıldı.Paris’teki mutfaklarının iddialı konseptlerine her gün yenileri ekleniyor popülerliği günden güne artan steak house restoranlarına yeni bir restoran daha eklendi.
Başkent Paris’in banliyölerindeki örneklerinde olduğu gibi menüsünde klasik steak house lezzetlerine yer veren Elysee Taksim restoran kendine özgü pişirimi ve spesiyal açık büfe ürünleriyle steakhouse kavramına yeni bir soluk getirdi.
Elysee Taksim Steak house, kısa sürede bölgenin en çok konuşulan restoranı olarak dikkat çekiyor. Sadece kendi üretimi olan spesiyal lezzetleriyle de adından söz ettirmeye başlayan
Elysee Taksim Steak House , son yılların yükselen trendi steakhouse konseptine farklı bir yorum getiriyor. Bölgenin en iyi et restoranı olma iddiasını sürdürmeyi hedefleyen Mehmet Üstek ile Kenan Can tarafından Viry Chatillon banliyösüne kazandırılan Türk mutfağının yemek ve meze çeşitleriyle Steak House ızgara et çeşitleri ve elbette şık ve ince detayların öne çıktığı dekorasyonu ve güçlü menüsüyle et severlerin favorisi oldu.
Türk mutfağı ve Et konusunda uzman şeflerden oluşan mutfak ve aile ortamında hizmet ve servis sunum ekibibin başında Mehmet ve Kenan beyin eşleri Berna ve Elif hanım müşterilerin havadar 200 kişinin mekanda temiz rahat bir şekilde oturup keyifle yemeğini yiyebileceği harika bir ortam hazırlamışlar.
Elysee Taksim Steak House restoran açılışı, dünyayı saran Covid-19 salgını dolayısıyla gecikmeli olarak açılışını yaptı. Açılış organizasyonunda Paris’teki yerel sanatçıların bir çoğunun sahne aldığı müzikli bir ortamda açıldı.
Mutfakta kömür ateşinde ızgara üzerinde usta şefler tarafından pişirilen et çeşitleri ile açık büfede 20 çeşit soğuk ev sıcak yemek çeşitlerinden alıp masalarında yiyen davetliler, Yerel sanatçı Mehmet Oyman ve ekibinden Maskan Maskanlı’nın sazı Alper’in Klavye’de eşlik etti.açılışa diğer yaral sanatçılar Ferit Büyüker, Bağlamacı Selçuk, Sanatçı Uzay, Hasan Doğan, Murat Zengin ile Sanatçı Ozan Aslan çalıp söylediler, halaylar çekildi neşe içinde açıldı.
Elysee Taksim Steak House. Yolunuz düşerse bir gün dostlarınızla yemek yemeyi düşünürseniz. Adresi: 32 Av.du General de Gaulle 91170 Viry Chatillon. Tel : 06 72 54 48 00 veya 06 37 65 31 23. Mail: [email protected]