ŞİİR KİTABI ELMAS KARASI İNTERNET ÜZERİNDEN SATILMAYA BAŞLADI

Elmas Karası Şiir Kitabın (İç tanıtım yazısından..) Sevda gönüle düşmeye görsün. Dil sussa, hâl konuşur. Bu toprakların insanı böyledir. Genlerinde şiir vardır, türkü vardır, aşk vardır, sevda vardır. Yerine göre herkes bir Yunus’tur, Karacaoğlan’dır, Dadaloğlu’dur. Kimi sevgilinin bir gülüşüne, kimi bakışına, kimi de bir tavrına aşıktır.
Aşk olunca gerisi geliyor. Demek ki, elmas karası gözlü birisinin bakışları almış onu şiirin deryasına taşımış. Görüyorum ki, Tansu’nun şiir yazması da gazeteciliği gibi oldukça verimli geçiyor. İki yıl içinde 500’e yakın şiir. Nerdeyse her güne bir tane. Büyük başarı. İçten dokunmalarla bir yürek esintisi meydana getirmiş. Durma Tansu kardeşim, içindeki Caroline’i aramaya devam et.                                                                                 Tanıtım yazısı Mehmet Köşker Mehmet KÖŞKER
Kitabın Yazarı : Tansu SARITAYLI
Tür : Şiir
Sayfa sayısı : 448
Kağıt : 60gr Enzo
Cilt : Amerikan – Kulaklı Kapak
Ebat : 13,5X19,5
Baskı : 2019
ISBN : 978-975-451-574-9

Fransa içinde kargo ile gönderme dahal Fiyatı : 25 Euro.                                               Satın almak için fotoğrafdaki satın al üzerine tıklamanız yeterli.