MONDİAL TURİZM: TATİLE GÖNDERDİĞİ 1.750 MÜŞTERİSİNİ FRANSA’YA GETİRDİ

Turizm Acentası “Mondial Tourisme “ Fransa’dan diğer ülkelere tatile gönderdiği 1.750 müşterisini, Corona Virüs salgını çerçevesinde ülke sınırlarının kapatıldığı bir zaman diliminde tüm imkanlarını kullanarak, “Mondial Tourisme” Acentasını tercih ederek paket tatil alan müşterilerini Fransa’ya getirdi.

Mondial Turizm’den 4 farklı ülke için paket tatil alan Fransız turistlerin Fransa’ya geri dönüşleri sağlandı. Mondial Tourisme Acentası sahibi Haldun Özcan, bizim acentamızı tercih edip tatile giden Fransız müşterilerimizi tüm imkanlarımızı kullanarak 19 Mart 2020 Perşembe akşamı Tunus, Türkiye ve Mısır’da tatil yapan toplam 1.750 yolcumuzu Fransa’ya getirdik.

Yalnız Kıbrıs’a tatile gönderdiğimiz iki müşterimizin kaldığı otel de başka bir müşteride Corona Virüs vakasına rastlanması üzerine otel ed kalan tüm müşterilerin karantina altında tutulmaları üzerine 2 müşterimizi maalesef getiremedik. Kendileriyle devamlı irtibat halindeyiz, karantina süreleri dolunca bir yolunu bulup onları da Fransa’ya getireceğiz.

Haldun Özcan, Mondial Tourisme olarak, tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Fransız müşterilerimizin ülkelerine dönüşlerini en iyi şekilde sağlayan, müşterilerimizi bu zor günlerinde yalnız bırakmayan, bu alandaki tüm ekiplerimize ve elbette birlikte çalıştığımız havayolu şirketleri Nouvelair, Airmaster, Turkish Havayolları, Sunexpress ve Pegasus, bu eşi görülmemiş zor dönemde gösterdikleri duyarlılık ve değerli yardımları için Acentam Mondial Tourisme ve şahsım adına Sonsuz teşekkür ettiğini “ söyledi.