KİTAP SEVGİSİNİ M.SEHMUS GÜZEL’İN E-KİTABIYLA YAŞAYIN

Yaz sürüp sürmemekte, Sonbahar gelip gelmemekte, kalıp kalmamakta kararsız. Bunlara İlkbahar’ı da eklersek kimi gün üç mevsimi birden yaşadığımız oluyor. Olacak şey mi ? Evet oluyor işte ! Kuşlar suskun. Doğa Ana ne yapacağını bilemiyor. Kara Toprak endişeli.  Birçok belanın sorumlusu, belki tek sorumlusu, insanoğlu şaşkın. Yaşama tarzımız alt-üst biçimde hırpalanıyor. Ne giyeceğimizi bilemiyoruz. Bir günde üç tişört değiştirdiğimiz oluyor. Çamaşır makinası « kesintisiz dönüşüm » tarzında tıkır tıkır çalışıyor.

Eskisi geçen hafta su kaçırınca yenisini almak sorunda kaldık : 267 öroyu bayıldık. Ama biz ayık kaldık. Önemli olan okumayı, izlemeyi, yazmayı sürdürmekti, biz de öyle yaptık. Evet itiraf etmeliyimki bizim için şu son aylar aktif tatil damgası taşıyordu: Güya yaz tatilindeydik ama çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Nitekim ayorum. com’daki makalelerimizle hizmette kusur etmemeyi bir ölçüde görev bildik.

Yanılmıyorsam belki bir noktada eksiğimiz oldu: ekitap sunumlarımızda. Aktif de olsa tatil-matil, sıcak-serin-soğuk-yine sıcak gibi nedenlerle ekitap sunumunu maalesef tam istediğimiz gibi sürdüremedik. Sürdürmek fiilini ne kadar sık kullandığımdan belli oluyor.

Ama can sağolsun. Aşırı sıcaklara, kuraklığa, sellere, yaz günü yağan dolulara (yazımda hata yoktur), fırtınalara, yer kaymalarına, depremlere, yangınlara, savaşlara, yeniden azan korona salgınına, cana kıymalara, bu dünyanın malum belalarına karşın daha sonra yayınlamak üzere yazmayı sürdürdük. Nihayet mevsimi geldi ve işte yeniden ekitap sunumunu başlattık.

Değerli dostumuz Ferruh Dinçkal’ın seçkin katkıları ve teknik yönetmenliğiyle. Takımımız yeniden sahada. Kitap ve ekitap yazmak ve okumak sevgimiz aynen sürüyor. Bu sevgi bulaşıcıdır. Aklınızda bulunsun. Bildiğiniz gibi ekitap.ayorum.com sitesinde iki yüze yakın e-kitabı ücretsiz sunuyoruz. Bu ekitapların herkesi ilgilendirebileceğini sanıyorum.

Son yıllardaki kitap bastırmadaki, yayınlamadaki zorlukları aşmak, el yakan kitap fiyatlarına sırtımızı dönmek için de ekitap yayınının/sunumunun bir çare/çözüm olabileceğini sanıyorum. Bizim sitenin tiryakisi az değil. Bilginiz olsun. Sizi de bekliyoruz. Burada Kitap Sevgisi dizisinin 8. sini sunuyoruz : Her Kitap Özerk başlığıyla. İçindekiler.

A Yorum Sitesinde, 8 Farklı kitabı Şehmus Güzel’in Tanıtımıyla ücretsiz ödemeden okuyun

HER KİTAP ÖZERK / İÇİNDEKİLER / İKİSİ DE HATAYLI

GREV HAKKI TARTIŞILIYOR, TANINIYOR

“İŞÇİLER SAHAYA İNMELİ”, BÜLENT ECEVİT’LE SÖYLEŞİ

OSMAN ÇUTSAY’IN ROMANI ÜZERİNE : NECO’YU NASIL BİLİRSİNİZ?

 EMEKÇİDEN YANA FAHRİ KONSOLOS

MEKTUB VAR, RAGIP DURAN’DAN

TANSU SARITAYLI : PARİS’TE HABERCİLİKTE 45 YIL

TANSU SARITAYLI PARİS’TEN BİLDİRİYOR KİTABINA İLİŞKİN BİRKAÇ SORU,

10-12 OCAK 2022

YENİDEN EKİTAPLARIMIZLA

56 YIL ÖNCE YAZILDI

ABİDİN DİNO’NUN MAKALESİ : TIRMANMA

AYKUT YAZGAN’I OKUMAK ZAMANI