PARİS’TE ANADOLU MUTFAĞI LEZZETİNİ TADABİLECEĞİNİZ TEK ADRES BURASI

Başkent Paris’in Banliyösü Sarcelles yakınında Paris’te yaşayan bir Türk vatandaşı tarafından ” Anamur Steack House ” adı altında açılan Türk restaurantı, yemek yemeyi karın doyurma düşüncesinden çıkarıp, yemek keyfine dönüştürmüş. 5 farklı salonu ve ortada dev bir ocak başı bulunan restaurant, günlük olarak 24 çeşit meze ve salata türü nün yanı sıra 14 farklı sıcak yemek sunuyor. Ocak başında ise, Güney Doğu’nun tüm kebap lezzetlerini ortak bir dile dönüştüren ” Anamur Steack House ” damak tadına verdiği değer ve kaliteli hizmet düşüncesiyle başkent Paris ve çevresinde kısa sürede keyifli yemek yemeyi düşünenlerin uğrak yeri oldu.Anamur Steack House restaurant, başlattığı bu değişik açık büfe konseptiyle müşterilerin ilgi odağı oldu. 14 çeşit sıcak yemek ve 24 çeşit farklı mezelerden müşteri kendisi dilediği kadar alabiliyor. İstediği et ve kebap türünü sipariş veriyor. Ocak başında kömür ateşinde iki veya üç usta tarafından müşterilerin gözü önünde pişirilen et ve kebaplar garsonlar tarafından müşterinin masasına servis ediliyor. Anamur Steack House restaurant da pişirilen etler özel olarak restaurantın konseptine göre hazırlanıyor. Ayrıca tatlı olarak künefe özel olarak hazırlanıp kömür ateşi kıvamında pişiriliyor.Paris ve çevresinde ilk olarak Türk vatandaşımız tarafından başlatılan, bu konsepte çalışan Anamur Steack House restauranta gelen müşterilerle yaptığımız kısa söyleşide, ilginç cevaplar aldık. Bazı müşterilerin 30 km uzaktan geldiklerini öğrenince, niçin burayı tercih ettiklerini merak etmemek elde değil ?. ” Aile ortamında rahat bir şekilde tut ki kendi evimde gibi hareket edip yemeğimi keyfle yiyebiliyorum ” diyen de vardı. “Araba park sorunu yaşamıyorsunuz 70 araçlık parkinki var. Arabamı nereye park edebilirim düşüncesi yok “. Bu kolaylık için gelenler de var.
Bak ne kadar güzel doğal ortamda yemeğimi yiyorum, üstelik özellikle bu saloni seçtim, geldiğim ülkemi yaşatıyor bana, Paris’te nerde var ? Salonun ortasında yanan odun sobası ?. Bak gürül gürül yanıyor, içim ısınıyor. gelmişim eşimle çocuklarımla, istediğin meze ve yemek çeşidinden tadıyorsun, üstüne et veya kebabını yiyorsun. Göster bana Paris’te başka bir yer oraya da gidelim !. Diyor vatandaş haklı olarak.

Anamur Steack House restaurantın etleri, pirzola tavuk eti muhteşem yediğimiz lezzetlerin en başında geliyor. En kaliteli içecekler de var dileyen dilediğini içiyor. Bazı aileler doğum gününü burada kutluyor. Haftada birgün müzik de yapılıyor.Yemeği keyfle yemeyi düşünenlerin vazgeçilmezi olmuş. 200 kişilik mekan doluyor, kapıda sıra bekleyen müşteriler boşalacak masa bekliyor. 5 salondan ikisi yazın üstü açık teras olarak kullanılıyor. Yalnız karnınızı doyurma düşüncesinde olmayıp keyfle yemek yemeyi düşünüyorsanız. 1 rue du Pere Heude-95200 Sarcelles adresindeki Anamur Steack House restaurantı tavsiye ederiz. Rezervasyon yaptırmanız için ( 01 39 92 15 90 ) bu telefon numarasına alo demeniz yeterli. Fotoğraflarla Anamur Steack House restaurant mekanı ve menüde bulunan yemek çeşitleri