PARİS’TE BİR OFİSİNİZ OLMASINI İSTEMEZ MİSİNİZ ?

Hızla artan teknolojiyle birlikte bir çok yenilik çalışma hayatında kolaylık sağlıyor. İşini bilen iş adamı için en iyi sermayenin zaman olduğunu bilenler, zamanı boşa harcamıyorlar. Önemli zamanlarını yeniliklere yelken açmak üzere kıymetli zamanlarını yeniliklerin peşinde koşarak değerlendiriyor. Rutin zamanlarda yapacakları işleri, bu işi kovalayan ve iş adamının yerine çalışan firmalar var artık zamanımızda, üstelik profesyonel bir şekilde kendi işi gibi takip ediyor sizin işinizi.
Fransa’nın başkenti Paris’te İsterseniz sizin şirketinizi kurup A’dan Z’ye yönetecek bir kuruluşun varlığından haberdarmısınız ? ALMU –DOM, siz isteyin şirketinizi kursun ve tüm resmi işlemleri takip etsin ve hatta isterseniz şirketinizi de yönetsin. Firmanız için ister ALMU-DOM’un bulunduğu adreste posta kutusu şirketiniz olsun, arzu ederseniz size istediğiniz büyüklükte ofis versin. Dilediğiniz şekliyle emrinize sekreterli şekliyle donanımlı ofisi günlük,haftalık, aylık da kiralıyabilirsiniz. İş görüşmelerinizi konforlu salonunda yapar, ürünlerinizi tanıtmak isterseniz Showroom’dan da faydalanabilirsiniz.
ALMU-DOM Paris’in ithalat ve ihracatın kalbi bilinen, yüzlerce toptancı firmanın Ofis ve mağazalarının bulunduğu Tekstil deyince ilk akla gelen adres olarak bilinen Aubervilliers semtinde bulunuyor. Yurtiçindeki firmanızın bir şubesini Yurtdışında açmayı düşünüyorsanız, Fransa’nın Yurtdışından gelip kurulan şirketlere uyguladığı vergi indiriminden faydalanma düşünceniz varsa, sizler için büyük bir fırsat ALMU-DOM tarafından sunulan hizmetten faydalanmanız. Çünkü bir İşadamının yapacağı tüm işi ve işlemi sizin için yapacak olan Paris’te dil sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir kuruluş var.
Fransa’da şirket kurma düşünceniz olmuyabilir, ama Fransa’da ticari konuda araştırma yapmak, fuarlara katılmak, ürünlerinizi sergilemek gibi düşünceleriniz olur sa da ALMU-DOM ile irtibata geçmekte fayda görürsünüz. Sizin için, konaklama, ulaşım , tercüman hizmetleri gibi dışarıdan gelecek kişilerin ihtiyaç duyacakları hizmetleri en iyi şekilde sunmak için donanımlı bir kuruluşun var olduğundan sizleri burdan haberdar etmek istedik.
Bununla birlikte, Metin Altunay’ın yönetimindeki ikinci kuruluş olan “ S.A.S.U. AZLİNE JAZ “ Sizin adınıza, ürünlerinizi Uluslararası alanda tanıtımını yapıp bizzat isteğiniz üzerine tanıtımını yapıyor. Ürününe pazar bulma kaygısı olan firma sahiplerinin hiç düşünmeden Metin Altunay ile irtibata geçip, müşteri portföyündeki listeyi genişletebilir. Üretmiş olduğu ürünü için yeni Pazar bulma şansı bir kat daha artacaktır.